О нама

Заједно усмеравамо младу генерацију до успеха.

Први облици предшколског рада су били организовани као саставни део ђачког интерната. У адаптираном спрату са радом се почело 1.10.1968. године. У јуну 1970. године дотадашњи ђачки интернат добија нови назив: Дечији дом „Миша Цвијовић“. Дечији вртић радиће у саставу Дечијег дома „Миша Цвијовић“ до 1973.године.

Тада Дечији вртић преузима целу зграду и након неопходних адаптација добија простор пет васпитних група:четири вртићке и једну јаслениу. То је прва јаслена група од почетка предшколског рада у Пријепољу.

Званични назив Дечији дом „Миша Цвијовић“ остаје све до 1919.године.након тога у свим документима се помиње Дечији вртић све до промене назива у Предшколска установа „Миша Цвијовић“ од 11.7.2011.године.

Наша визија

„Мир и љубав потребни су да нас срећне јутро буди, Да кад једном порастемо,постанемо добри људи. Деца могу научити скоро све,ако су уприлици да се играју,да пробају,чују,виде и осете“.

Наша мисија

Желимо и тежимо ка томе да наша Предшколска установе у наредним годинама остане омиљено, безбедно и добро организовано место по мери детета.
око 200 деце
”Наша радост”
око 120 деце
”Валтер”
око 100 деце
”Дуга”
око 200 деце
”Маслачак”
око 50 деце
”Срце”
Искуства родитеља и коментари

Родитељи о нама

Родитељи ће и ове радне године бити непосредни сарадници, партнери васпитача и деце у планирању у реализацији заједничког живота у предшколској установи.
Kindori
о нашим васпитачицама

Наши главни васпитачи

У нашој установи ради стручан оспособљен кадар, спремност васпитача, медицинских сестара и стручних сарадника за континуираним стручним усавршавањем. Креативност васпитног особоље огледа се у свакодневним реализацијама пројеката.
Kindori
Kindori

Срећно окружење

Активно учење

Креативни програми

Пријатно окружење

ПУ "Миша Цвијовић" Пријепоље

Галерија фотографија

Наша галерија фотографија, дешавања, манифестације.
Kindori

КАКО УПИСАТИ ВАШЕ ДЕТЕ У НАШ ВРТИЋ?

Заинтересовани сте за добро предшколско образовање за Ваше дете? Наш вртић је права одлука!